• Behoud fabrieksgarantie
  • Vervangend vervoer
  • Strikte kwaliteitseisen
  • logo-bovag
  • logo-rdw

Over ons

Als u een eerste stap in onze garage zet dan merkt u het meteen; bij AutoFirst Bredewolt komt de gemoedelijke, rustige sfeer u tegemoet en u zult merken dat wij de tijd nemen voor u. Sinds 1995 zijn wij een garage in Wapenveld die alles net even wat anders doet dan de andere garages in de regio. AutoFirst Bredewolt is een bedrijf dat door hard werken en kennis van zaken het vertrouwen van de klanten heeft weten te winnen. Het familiebedrijf levert iedere denkbare service op het gebied van auto’s. Wat ons onderscheid van de rest? Wij verkiezen eerlijkheid en oprechtheid boven alles. We zijn altijd transparant en zeer oplossingsgericht. We denken met u mee en proberen altijd tot de beste oplossing te komen. Niet voor niets geven klanten ons een 8.6 gemiddeld. 

Occasions

Autobedrijf Bredewolt is ook actief op het gebied van verkoop van nieuwe en tweedehands auto`s, ook wel occasions genoemd. Bekijk op deze website wat de actuele occasions zijn en bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

APK-keuringen

Naast de verkoop van nieuwe en tweedehands auto`s, kunt u bij ons ook terecht voor APK keuringen, de inbouw van carkits en navigatiesystemen, onderhoud en reparaties aan uw auto, schade herstel en airco service zodat u nooit in een te warme auto komt te zitten. 

AutoFirst Bredewolt Wapenveld: Uw auto op de eerste plaats!

Route

Contact

Lagestraat 15A
8191LN Wapenveld

038-4470034
admin@autobedrijfbredewolt.nl

Doe de AutoFirst APK check