Onderhoud Volvo

Specialist in Volvo voor al uw onderhoud en reparaties 

Al jarenlang zijn wij bekend met het merk Volvo waardoor u kan rekenen op de ervaring van onze monteurs. Voor al uw onderhoud en reparaties ontvangen wij uw auto graag in onze werkplaats. Het is belangrijk dat de juiste kwaliteit aan materialen wordt gebruikt en daar zorgen wij voor. Wij hebben kennis van alle soorten Volvomodellen waardoor wij specialistische service kunnen leveren. 

Onderhoud is ‘’goud waard’’ als het gaat om kostenbesparing en verkeersveiligheid 

Niet alleen voor uw Volvo, maar voor elk automerk kunt u bij ons terecht. Bij elke auto is het verstandig om deze goed te laten onderhouden om zo dure reparaties te voorkomen. Hierdoor voorkomt u zowel dat u dit te sterk voelt in uw uitgaven en daarmee blijft het deelnemen aan het verkeer voor u en andere weggebruikers veilig. Autofirst Bredewolt biedt als Volvo-specialist zowel kleine als grote onderhoudsbeurten aan. Bij de grote onderhoudsbeurt kunt u ook kiezen om de APK-keuring gecombineerd op dezelfde datum uit te laten voeren. 

Wat gebeurt er tijdens een kleine onderhoudsbeurt 

AutoFirst Bredewolt neemt graag de zorgvuldige taak op zich om uw auto een kleine onderhoudsbeurt te geven. De onderdelen worden gecontroleerd en daarbij worden ook de motorolie, oliefilter en diverse andere vloeistoffen bijgevuld. Ook worden o.a. de accu, ruiten én ruitenwissers, verlichting, banden, schokdempers en remmen onderzocht en mocht dat nodig zijn in overleg gerepareerd of vervangen. 

Wat gebeurt er tijdens een grote onderhoudsbeurt 

Alle onderdelen waarop gecontroleerd wordt tijdens de kleine beurt, worden ook bij de grote beurt onder het vergrootglas gelegd. Hierbij worden er echter nog meer vloeistoffen en filters vervangen (Bijv. Brandstoffilters). Daarnaast wordt er bijvoorbeeld ook nagekeken of de bougies goed vast zitten en in goede staat verkeren. Hierdoor krijgt u dus een volledige check van de onderdelen die belangrijk zijn voor de binnen- en buitenkant van uw Zweedse auto. Daarbij hoort natuurlijk ook het controleren van de onderdelen onder de motorkap en de onderkant van uw Volvo.

Net als bij de kleine beurt zal vooraf contact opgenomen worden wanneer er additionele kosten voor het onderhoud geadviseerd worden. Daardoor wordt u niet overvallen over niet-gecommuniceerde kosten.  

Combineer nu de APK-keuring en de grote onderhoudsbeurt samen 

Wanneer u ook een APK-keuring nodig heeft dan is het een uitkomst dat u deze kan combineren met een grote onderhoudsbeurt. Het voordeel? U kunt dan meestal gelijk nadat u beide controles hebt uitgevoerd de weg weer op! De punten op de checklist van de APK komen gedeeltelijk overeen met de werkzaamheden voor de grote onderhoudsbeurt waardoor deze bij afronden, gelijk afgevinkt kunnen worden. Daar komt nog bij dat u ook aardig wat euro’s en tijd bespaart, doordat onze monteurs uw Volvo dan al op de autobrug heeft staan.